Portret in opdracht
Wilt u een portret van uzelf of van één van uw dierbaren? Zowel volwassenen, kinderen en dieren behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het formaat, het materiaal en de benodigde tijd kan ik een offerte voor u maken.
Een portret in olieverf (hoofd en schouders)  van 30 x 40 cm is mogelijk vanaf Ä 1.500,-  * (inclusief 6% BTW en exclusief lijstwerk).
Voor een gecompliceerde achtergrond wordt een meerprijs berekend.
Voor dubbel- of groepsportretten gelden een meerprijs van 90% per extra persoon.

Tekeningen in diverse grafische materialen (pastel, potlood, houtskool, inkt enz.) behoren ook tot de mogelijkheden. Prijsopgave hiervan kunt u opvragen via onderstaande telefoonnummers of emailadres.

Overige opdrachten
Wilt u geen portret maar een schilderij met een ander onderwerp laten maken -  bijvoorbeeld van uw huis - dan kan dit eveneens in overleg. Neemt u daarvoor contact met mij op via onderstaande contactgegevens).
Samen kunnen we  dan een afspraak maken om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken.

(Ik heb bijvoorbeeld in 2007 een architecturaal ontwerp  en bouwtekening van de architect Stephan Dings  uit 1936  gereconstrueerd. In deze tekening had de architect zowel de plattegronden (cq bouwtekening) alsook de separate aanzichten van een landhuis voor de opdrachtgever vastgelegd.

Kunstcadeaubon
Tevens bestaat er de mogelijkheid  om op maat een "Kunstcadeau" samen te stellen. U kunt daarmee bijvoorbeeld een portret in opdracht, een bestaand werkstuk of een nog te vervaardigen werk naar keuze schenken aan een derde.
Zowel uw naam als de ontvanger wordt op de cadeaubon vermeld en het door u bepaalde geschenk.
Neemt u ook hiervoor contact met mij op, dan kunnen we samen uw wensen inventariseren om een passende Kunstcadeaubon samen te stellen.

Aanbetaling
Voor alle werken die ik in opdracht maak, krijgt u een schriftelijke bevestiging. Na acceptatie van de offerte dient u 50% van het totaalbedrag van de opdracht aan te betalen. De resterende 50% dient u bij aflevering te voldoen.

E-mail
U kunt mij altijd mailen op: astridderie@gmail.com

Telefoon
020 -  692 72 00 of
06  -   24 30 31 55

Atelieradres
IJburglaan 951
1087 EN  Amsterdam.

BTW
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6 % BTW en exclusief lijst.
Vanzelfsprekend kan ik in overleg lijstwerk voor u verzorgen bij gerenommeerde lijstenmaker waarbij ik ook let op goede prijs-kwaliteitverhouding.
Voor lijsten (en passepartouts) geldt  het 21 % BTW-tarief.